Termeni si conditii - Lumea Covoarelor

Termeni si conditii

Termenii si conditiile cuprind si se iau in considerare impreuna cu urmaroarele subgrupe:

Lumea Covoarelor S.R.L. este o societate romaneasca, cu sediul social in Bvd Pipera, nr 2C, Voluntari, Ilfov, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/6430/2019, avand codul unic de inregistrare RO41118527.

 

I. Accesul la site

Accesul site-ului www.lumeacovoarelor.ro de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor si implica acceptul dumneavoastra cu privire la acestia, reprezentand o intelegere intre parti. Incalcarea acestor Termeni si conditii reprezinta o infractiune. Lumea Covoarelor SRL isi rezerva dreptul de a cere despagubiri sub forma legala celor care au incalcat aceste reguli.

Informatiile oferite pe acest site sunt gratuite. Toti utilizatorii Internetului au acces la acestea.

 

II. Copyright

Continutul (imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi si alte date prezente pe acest site) nu poate fi reprodus, modificat, transferat, publicat, afisat, transmis sau inregistrat fara acordul prealabil, in scris, al Lumea Covoarelor.  Acesta este proprietatea Lumea Covoarelor SRL si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor. Folosirea fara acordul companiei Lumea Covoarelor SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

III. Informatii personale

Utilizatorii trebuie sa introduca date adevarate, exacte si complete despre acestia. In cazul furnizarii de informatii care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra. Lumea Covoarelor SRL va utiliza informatiile introduse in formularul de comanda in interes propriu. Aceste date nu vor fi facute publice. Utilizatorii au dreptul de a-si modifica informatiile introduse la efectuarea comenzii. Dar daca se constata ca datele introduse nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, ne rezervam dreptul de a suspenda sau desfiinta contul dumneavoastra.

Prin incarcarea, postarea sau transmiterea de informatii prin sau catre site-ul nostru utilizatorii acorda lui Lumea Covoarelor SRL dreptul de a folosi sau distribui aceste informatii.

Utilizatorii sunt responsabili pentru toate actiunile care decurg din accesarea contului si utilizarea parolei personale. Lumea Covoarelor  SRL nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

 

IV. Securitatea datelor personale

Datele clientilor vor putea fi utilizate de catre Lumea Covoarelor  SRL pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, etc.

Datele personale ale utilizatorilor vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale.Lumea Covoarelor  SRL se angajeaza sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si Lumea Covoarelor SRL.

Pe partea de securitate Lumea Covoarelor SRL a implementat si un certificat de securitate SSL, pentru a asigura confidentialitatea datelor transmise.

Lumea Covoarelor SRL se obliga sa respecte drepturile utilizatorilor conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004.

 • sa inceteze prelucrarea datelor personale ale utilizatorilor.

 

Lumea Covoarelor SRL certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de:

 

Datele cardului bancar (numar de card, data expirarii, etc.) nu sunt transferate sau stocate pe serverele Lumea Covoarelor

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de card, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea clientului in acest sistem.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.lumeacovoarelor.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.lumeacovoarelor.RO, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.lumeacovoarelor.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

V. Site-ul Lumea Covoarelor

Site-ul www.lumeacovoarelor.ro este un magazin online pus la dispozitia clientilor de catre Lumea Covoarelor SRL.

 

VI. Pret

Preturile prezente pe site includ TVA (19%).

Preturile sunt actualizate zilnic. Valoarea facturii va fi cea din momentul confirmarii ei de catre unul din operatorii nostrii.

 

VII. Modalitati de plata

Plata se poate efectua:

 • Numerar sau cu cardul prin POS, pentru comenzile care se ridica de la sediul Lumea Covoarelor, Bvd Pipera, nr2C, Voluntari, Ilfov
 • Ramburs, agentului firmei de curierat, in momentul primirii produselor. 

Lumea Covoarelor SRL accepta urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, American Express

 

VIII. Livrarea comenzilor si disponibilitatea produselor

Termenul de livrare a produselor achizitionate de pe site-ul www.lumeacovoarelor.ro este de 24, maxim 48 ore din momentul confirmarii comenzii. In anumite situatii, Lumea Covoarelor SRL isi rezerva dreptul de a mari termenul de livrare, dar numai cu acordul clientului. In lipsa acordului, comanda se anuleaza.

In cazul in care clientul nu poate fi contactat la data si ora stabilita pentru livrare, produsele comandate vor fi rezervate timp de 3 zile lucratoare, interval de timp in care se va incerca recontactarea clientului pentru a definitiva livrarea. Daca nici in acest interval de timp clientul nu poate fi contactat, comanda va fi anulata.

 • Imediat: Daca toate produsele sunt in stocul Lumea Covoarelor. Livarea se poate face la sediul nostru sau prin curier rapid.
 • In intervalul de timp agreat impreuna cu dumneavoastra.
 • in cazul in care coletul are urme vizibile de lovire, distrugere, etc, acesta se refuza

Pentru comenzile expediate prin curier rapid cu livrare in urmatoarele zile lucratoare, inclusiv sambata, dupa primele 3 incercari de livrare coletul se ridica de la Sediul firmei de curierat.

 • Intreaba stoc - Va rugam sa ne contactati pentru a afla disponibilitatea sau termenul de livrare al acestui produs.
 • Disponibil la comanda - Produsul va fi disponibil in termenul precizat, in urma trimiterii comenzii si in limita stocului disponibil.

 

IX. Garantia produselor

Toate produsele sunt insotite de certificat de garantie si nu afecteaza drepturile conferite prin ordonanta guvernului nr. 130/2000, cu modificarile si completarile ulterioare, legea nr. 449/2003 republicata si ordonanta de urgenta nr. 174/2008.

 

X. Limitarea responsabilitatii

Lumea Covoarelor SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele daune rezultate din folosirea informatiilor de pe acest site.

Lumea Covoarelor SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru buna functionare a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri, nefiind in nici un fel implicat in gestionarea acestora.

Lumea Covoarelor SRL isi rezerva dreptul de a bloca accesul prin intermediul acestui site catre acele domenii Internet care pot avea continut ilegal sau daunator.

Lumea Covoarelor  SRL nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care:

 • informatiile nu vor implini toate cerintele dumneavoastra;
 • site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nedeterminata de timp;
 • calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau altor materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul site-ului, nu va satisfac toate cerintele.

 

Lumea Covoarelor SRL nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, speciale, inclusiv, dar nu limitat la, pagube pentru pierderi de profit, bunavointa, posibilitatii de folosire, date sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca Lumea Covoarelor SRL a fost informat anterior de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din:

 • utilizarea sau imposibilitatea utilizarii informatiilor site-ului;
 • acces neautorizat la, sau deteriorarea transmisiilor sau datelor utilizatorului;
 • declaratii sau actiuni ale oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului;
 • orice alta problema legata de serviciile site-ului.

 

Lumea Covoarelor SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Toate promotiile sunt valabile in limita stocului.

Informatiile despre produse sunt oferite cu titlu informativ. Acestea corespund realitatii in momentul introducerii acestora in cadrul site-ului si Lumea Covoarelor  SRL nu este raspunzator pentru eventualele omisiuni, greseli sau schimbari aparute.

 

XI. Actualizarea continutului

Lumea Covoarelor SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

 

 

XII. Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea acestui site va fi rezolvat pe cale amiabila.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

 

Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii. Utilizarea site-ului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.